Hormann daljinski upravljač HSE 2 BS, beli

Pomoću atraktivnih BiSecur daljinskih upravljača možete aktivirati i Hörmann motore za garažna vrata i kapije preko radio frekvencije od 868 MHz.

Nema na stanju, rok isporuke na upit.

6.750,00 din.
Hormann
Tri koraka do kupovine:

Napravite svoj KORISNIČKI NALOG.

Dodajte proizvode u korpu.

Izaberite način plaćanja i isporuke.

 

 
Ukoliko želite više informacija o ovom proizvodu

Pozovite nas na: 064 881 00 40

Kontaktirajte nas putem kontakt forme

Opis

Details

Komforno i sigurno kod kuće

Bidirekcioni i posebno kodirani radio-sistem BiSecur odgovara tehnici orijentisanoj ka budućnosti, za komforno i sigurno upravljanje garažnim vratima, kapijama, svetlom i dr.

Inovativna tehnika u plemenitom pakovanju

Kod novih, ekskluzivnih daljinskih upravljača BiSecur pored crne ili bele površine u visokom sjaju kao kod klavira, upadljiv je i elegantan oblik koji naročito lepo leži u ruci. Novi BiSecur daljinski upravljači nagradio je međunarodni žiri nagradom red dot design za eksluzivan dizajn.

Sertifikovana sigurnost

Novi razvijeni ekstremno sigurni BiSecur postupak kodiranja nudi sigurnost, tako da niko drugi ne može da kopira Vaš radio-signal. Ispitali su ga i sertifikovali eksperti za sigurnost na Rurskom univerzitetu u Bohumu i siguran je kao online-bankarstvo.

Komforan upit o poziciji vrata

Nikada više ne morate po vetru i kiši da proveravate da li su Vaša vrata zaključana. Na pritisak tastera boja na LED-lampici Vašeg daljinskog upravljača HS 5 BS pokazuje poziciju vrata. Po želji se na naredni pritisak tastera vrata zatvaraju.

Savet: ukoliko se koristi daljinski upravljač bez pogleda na vrata neophodna je dodatna fotoćelija.

Tagovi

Tagovi

Za odvajanje tagova koristite spejs ( ). Koristite navodnik (') za fraze.